Jeg er altid på udkig efter nye retter med fisk - jeg ELSKER fisk og kunne spise det hele tiden. Men jeg synes nogle gange det kan være svært at finde på ny retter med fisk. Men her har jeg lavet noget jeg ikke har prøvet før. Opskriften er sindsyg nem - man skal nemlig næsten ikke tilberede noget. Man skal skære to tomater ud og en avokado i skiver. Det er det mest omfattende man skal lave, resten er bare at blande det hele sammen i et fad. Du kan også prøve at lave gunnars torsk i fad.
Torsk i fad med røde linser og kokosmælk
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 2 dl (reklamelink)røde linser
- 3 dl (reklamelink)kokosmælk
- 2 tomater
- 1 avokado
- 225 g (reklamelink)torskefilet
- salt og peber
- muskat
- 100 g revet cheddarost
Sådan gør du
- Fordel røde linser, tomater i tern og kokosmælk i et fad og krydr med salt, peber og muskat.
- Sæt fadet i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.
- Tag fadet ud af ovnen.
- Skær avokadoen i skiver og fordel i fadet. Læg torskefileterne øverst og krydr med salt. Drys med revet cheddarost på toppen.
- Sæt i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.
- Tag fadet ud af ovnen og server.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1125 kcal | Kulhydrater: 78 g | Protein: 64 g | Fedt: 65 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
George skriver
Jeg har lige lavet den til aftensmad. Så nemt og super lækker! Tak for opskriften!
Louise Dam skriver
Dejligt at høre :-)
Øjvind Møller Nielsen skriver
Jeg er rigtig glad for dine opskrifter, især på thaimad som jeg elsker. Godt jeg fandt din blog Louise :).
Louise Dam skriver
Dejligt at høre :-)
Camilla skriver
Kan man bruge laks istf. Torsk?
Louise Dam skriver
Ja, det kan du sikkert sagtens. Jeg har dog ikke prøvet :-)