Disse lækre tortillapandekager er fyldt med røget laks og frisk spinat. De er meget nemme og hurtige at lave, og kan både bruges til en let frokost, variation på brunchbordet, eller til en nem forret.
Tortilla wraps med spinat og røget laks
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 2 tortilla wraps, eventuelt hjemmelavede
- 150 g. røget laks
- Frisk spinat
- flødeost
Sådan gør du
- Smør tortillaerne med flødeosten, fordel spinatbladene hen over og læg til sidst to skiver røget laks på.
- Rul tortillaen og skær den i mindre stykker.
Noter
Passer fint til enten en lille snack eller som forret.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Sani skriver
Hej Loise - jeg tænkte på at komme krabbesalat i med noget mix salat.
Tænker du, at det vil give et godt resultat? Er tiltænkt som forret til middag med nogen venner. Samtidig for at det sætter sig lidt fast, vil jeg lave det om aftenen og sætte i køleskabet, så den ikke falder fra hinanden, når jeg skære det ud i skiver. Hilsen Sani
Louise Dam skriver
Hej Sani
Det er ikke noget jeg har prøvet men det lyder umiddelbart rigtig lækkert, og det tror jeg bestemt godt du kan lave.
Hilsen Louise
Camilla skriver
Kan de evt fryses efter at de er lavet?
Louise Dam skriver
Hej Camilla
Nej, det tror jeg ikke ville give et godt resultat.
Hilsen Louise
Stine Grabas skriver
Varmer man pandekagerne ?
Og spises de kolde
Louise Dam skriver
Hej Stine
I denne opskrift bruger jeg dem kolde.
Hilsen Louise
Charlotte G skriver
Hej Louise
Jeg skal holde en lille fest med 12-15 gæster. Jeg vil server disse wraps som en slags pindemadder sammen med en velkomst drink. Kan du hjælpe mig med at beregne hvor meget jeg skal lave?
Venlig hilsen
Charlotte G
Louise Dam skriver
Jeg ville nok lave af cirka 8 wraps tror jeg.
Kim skriver
De ser rigtig gode ud :-)