Prøv også gerne min anden opskrift på tunfrikadeller med stegte gulerødder eller ovnbagt tun med kartoffel.
Tunsteak med hjemmelavet pasta og grøntsager
Justér antal2 personer
Ingredienser
Tunsteaks
- 2 tunsteaks á ca. 150 g.
Hjemmelavet pasta
- 200 g. (reklamelink)hvedemel
- 2 spsk. (reklamelink)olivenolie
- 2 æg
- 1 knsp salt
Grøntsager på panden
- Tomat
- Squash
- porrer
- Gulerødder
- Vand
- Salt
Sådan gør du
Hjemmelavet pasta
- Hæld melet ud på bordet i en bunke og lav en fordybning deri.
- Kom æg, olie og salt i denne fordybning og arbejd forsigtigt dejen sammen, indtil dejen slipper bordet. Sæt dejen på køl i mindst 1 time. (jeg pakkede den ind i husholdningsfilm) Rul derefter pasta dejen tyndt ud i en lang plade og fold derefter dejen sammen ved at folden enderne i mod midten.
- Rul dejen tynd igen og fold igen. Gentag denne proces mindst 4-5 gange.
- Se evt. denne video
- Note: det smagte dejligt, men næste gang skal dejen nok lige rulles lidt tyndere ud. Det blev lidt for tykt. Men det skal prøves igen ;-)
Tunsteaks
- Kommes på en grillpande i ca. 2 min på hver side.
Grøntsager på panden
- Alle grøntsagerne skæres ud og kommes på panden. Der tilsættes lidt vand efterhånden. Krydres med salt.
- Note: Det smagte faktisk rigtig godt. Og man kan jo bruge de grøntsager man lige har ved hånden. Men tomat skal der nok i, for at det for sådan en lidt "sovset"-konsistens.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 personer | Kalorier: 681 kcal | Kulhydrater: 77 g | Protein: 56 g | Fedt: 14 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Pastadejen
Rulles ud
Klar til at blive rullet igen
Skæres i den størrelse man ønsker
Tunsteak
Grøntsagerne skæres ud
Comments
No Comments