Waldorfsalat passer super godt sammen med vildtkød. Den kan både serveres til råvildt, fasaner, duer eller sammen med en lækker vildand/gråand. Salaten er nem at at lave og er næsten en slags frugtsalat :-) Der skal normalt bladselleri, men det er en af de eneste ting jeg bare ikke kan lide, så jeg udelader det.
Waldorfsalat
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 100 g vindruer
- 1 stort æble
- 50 g (reklamelink)valnødder
- Evt. et par stængler bladselleri
Dressing
- ½ dl piskefløde
- ½ dl creme fraiche 18 %
- ½-1 tsk sukker
- Citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær vindruer i halve og æblet i tern.
- Bland vindruer, æble og valnødder (evt. brækket i mindre stykker) i en skål (og evt. bladselleri i tern)
- Pisk fløden til en let skum (cirka samme konsistens som creme fraichen)
- Bland creme fraiche, flødeskum og sukker sammen og smag til med lidt citronsaft og salt/peber.
- Vend dressingen rundt i salaten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 384 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 5 g | Fedt: 31 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Kristian skriver
Vil foreslå at hælde en smule salat blanding af den type hvor der rød raddicio salat og hjerte salat el evt crisp salat i , løfter det hele og giver en godt sang til os som kun bruger seleri tid at røre i sin bloody Mary.....
Louise Dam skriver
Hej Kristian
Tak for tippet :-)