Du kan også se min anden opskrift på oksekødsstrimler i wok med koksmælk.
Wok med oksekød og chilinudler
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 400 g. okseculotte i strimler, eller andet kød
- ½ pakke chilinudler, fra Netto
- 1 rød peberfrugt
- 2 gulerødder i tynde stave
- 1 rødløg
- ½ broccolihoved
- 3 spsk. woksauce
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær gulerødder og peberfrugter i strimler. Skær broccolien i buketter og rødløget i både. Steg kødet i wokken og tilføj gulerødder og rødløg. Tilsæt broccoli og peberfrugt efter lidt tid. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og tilsæt dem i wokken. Hæld woksaucen over og smag til med salt og peber.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 715 kcal | Kulhydrater: 66 g | Protein: 48 g | Fedt: 29 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Thilde skriver
Hvad består din woksauce af? :)
Louise Dam skriver
Det er en færdig flaske man kan købe med noget det hedder woksauce. Det fås i forskellige mærker.